Hlavní obsah
Článek

V Hollywoodu vládne nová móda. Miranda Kerr, Rosie Huntington-Whiteley, Gwyneth Paltrow, a dokonce i Gwen Stefani pózují pro fotografie se zelenými koktejly. Co je v nich skryto? To můžou být tablety na hubnutí ze zelené kávy, naznačuje americká dietoložka.

Co se opravdu nachází v zelené kávě?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zelený koktejl vynalezl osobní trenér celebrit, jako je Rosie Huntington-Whiteley, Elle Macpherson nebo Miranda Kerr. Jeho kúra na hubnutí je založena na konzumaci koktejlů z ovoce a zeleniny. Ale jak je možné, že modelky, které tuto kúru užívají, jsou tak štíhlé? Odpověď dává Nigella McGerson, dietoložka z USA: „Pravdou je, že v Hollywoodu vládne móda na tablety ze zelené kávy. Jejich tajemství spočívá v kyselině chlorogenové, která snižuje pocit hladu, urychluje spalování tuků, zlepšuje metabolismus a čistí tělo od toxinů, což zaručuje efektivní hubnutí a vysvětluje tajemství krásné mladé pleti.” „Je to v USA velký hit. Celebrity si přidávají tablety ze zelené kávy do svých koktejlů a předstírají, že pijí pouze zeleninu. To není pravda. Bez zelené kávy by se jim nikdy nepodařilo dosáhnout takových výsledků. Vím to, protože mnoho let jsem používala takové koktejly v mých kúrách,” dodává.

Co je tajná přísada?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zelená káva jsou nepražená, přírodně zelená zrna obyčejné kávy, která obsahují velké množství hubnoucí kyseliny chlorogenové, CGA. Tato složka byla poprvé představena v populárním programu Dr. Oze, amerického specialisty v hubnutí. Výzkum, který provedl, potvrzuje účinnost výtažku ze zelených kávových zrn. Dr. Oz však varuje před padělanými výrobky na trhu: „Některé produkty obsahují pouze 10% CGA, a jen 50% CGA vám zaručí úspěchy při hubnutí. Tuto koncentraci je možné získat pouze v laboratořích v USA.” Tablety několik měsíců dobývají Hollywood. Mohou být užívány ve formě tablet, ale některé celebrity si je rozpouští v koktejlu. Pure Green Coffee ® - to je jediný zdroj ultra-čisté zelené kávy na trhu.

Přistiženy se zelenou kávou!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Se zeleným koktejlem se ráda fotografuje kromě jiných Miranda Kerr nebo Rosie Huntington-Whiteley. Zelenou kávu používá také Gwen Stefani, Katy Perry i Gwyneth Paltrow. Co si myslíte, přidávají si hvězdy skutečně do svých koktejlů tablety na hubnutí?

Další články

Načítám