Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Potkat tuhle nádhernou dívčinu někde na silnici jen v kalhotkách a podprsence, odpustili byste jí klidně i to, že nehodila blinkr nebo udělala jinou strašidelnou chybu. Super.cz získal fotky nejkrásnější české řidičky Lenky Novákové a musíme uznat, že jí to za volantem strašně moc sluší. Podívejte se do fotogalerie!

Čtyřiadvacetiletá učitelka Lenka vyhrála loňský ročník soutěže Czech Driver Girl, takže by se asi ve finále nestalo, že by na silnici spáchala nějakou zásadní botu. V klání totiž nejde jen o tělo, ale také o řidičské dovednosti. A která z dívek neumí vyměnit pneumatiku, té ani prsa šestky nepomohou.

„Naše soutěž není jen o krásných vyretušovaných fotkách, které vyhrají zasláním nějakých hlasů. Jde o reálnou soutěž, kde finalistky získají výjimečné zážitky a nové příležitosti,“ říká šéfka soutěže Monika Zahradníková, která by si klidně mohla udělit další titul a nic by se nestalo. Je totiž opravdu krásná.

Další ročník už odstartoval a zájemkyně se mohou do osmadvacátého února registrovat na stránkách Czech Driver Girl. Patronem soutěže je slavný jezdec Jan Charouz a hlavní cenou bude opět focení pro prestižní pánský časopis se zajíčkem ve znaku.

„Vyzkouší si i simulaci formule jedna, sprint na sto metrů a řízený smyk v luxusních autech. Navíc se finalistky objeví v klipech vydavatelství, které zastupuje rappera Rytmuse. Ty nejšikovnější dostanou šanci být v pit spotech na prestižních závodech,“ uzavírá Zahradníková.

Reklama

Další články

Načítám