Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečku Evu Jeníčkovou alias Avu Jansen a hlavně nezapomenutelnou Vendulku Utěšitelku z filmové série o Básnících jsme ve společnosti už dlouho nepotkali. S manželem, režisérem Viktorem Taušem, vyrazili na předávání cen Český lev, kde byl v několika kategoriích nominován i film Klauni, v němž Eva hrála.

Herečka nás překvapila novou barvou vlasů. Poté, co vystřídala tmavou a blond, to teď má tak nějak napůl. "Říkám tomu surfařský melír, nechala jsem si ho udělat v Los Angeles, kde jsme nedávno byli," pochlubila se Eva.

Herečka se nemohla rozhodnout, jaké si na akce vezme šaty, a tak si jedny oblékla rovnou a do druhých se převlékla na afterpárty. Oboje byly od Osmanyho Laffity, a rozdíl byl nejen v barevnosti, ale především ve střihu, takže když si místo černých oblékla slunečnicové, nemohla si pod ně vzít podprsenku, po níž jí ale zbyl otlačený pruh na zádech.

Pár se nám pochlubil, že jsou pracovně vytížení. "Chystáme hru v Ungeltu a Viktor pracuje na nádherném filmu," začala Eva s výčtem jejich aktivit. "Pracuju hned na několika filmech," upřesnil Viktor.

"V létě začínáme točit thriller Rudý kapitán podle současného slovenského bestselleru, pak spolupracujeme na filmu Domácí péče se Slávkem Horákem a spolu s Evou budeme natáčet film podle jedné divadelní hry," dokončil.

Reklama

Další články

Načítám