Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejen v Hollywoodu vypadají dámy, jimž je okolo šedesátky, skvěle. Pocit, že popírají zákony přírody, vyvolávají i české herečky. A na předávání cen Český lev jich bylo hned několik. Když jsme objevili hlouček, v němž postávaly Zdena Studenková, Eliška Balzerová (74) a Jana Šulcová (†76), museli jsme jim složit poklonu.

Zdeně Studenkové prospívá o mnoho let mladší partner Braňo a nepopřela ani to, že se přátelí s výdobytky moderní plastické chirurgie, ovšem s mírou. A vypadá neskutečně. Jen na přírodě prý nechávají svůj vzhled Eliška Balzerová, která se ještě před dvěma lety nebála pózovat nahá, a Jana Šulcová. Tak tyhle geny jim můžeme jen závidět.

Ale ani ostatní dámy, které již oslavily padesátku, se na velkolepé filmařské události nemusely za svůj vzhled stydět. Skvěle vypadají manželky Jiřího Bartošky (77) a Miroslava Donutila (73), Lenka Termerová, která překonala rakovinu prsu, i Tatiana Medvecká, jíž prospělo, že se nechala před pár lety obarvit na blond. A svoji sošnou figuru s pýchou nosila i Halina Pawlowská (69).

Reklama

Další články

Načítám