Hlavní obsah
Článek

Tak tohle jsme opravdu nečekali. O tom, že má producent Peter Kovarčík slabost pro krásné ženy a že několik let strávil po boku oživlé Barbie Kateřiny Brožové (56), jsme věděli. Ale když jsme ho začali vídat po boku zpěvačky Míši Noskové (41), mysleli jsme si, že máme na nějaký čas s partnerkami, s nimiž se vydává do společnosti, vystaráno.

Ale chyba lávky. Na udílení cen Český lev se vypravil se slečnou, která je jen lehce nad hranicí zákona. "Míša Nosková měla narozeniny a její kapela jí připravila jako překvapení koncert v Německu. Tak jsem vzal kamarádku," začal s vysvětlováním Peter.

Šlo o mladinkou herečku z mladoboleslavského divadla, která je prý rodinná přítelkyně. Kovarčík se prý přátelí s jejími rodiči a vidí v ní velký talent. Kolik slečně Johaně Nováčkové je doopravdy let, sám prozradit nechtěl.

"No, je mi šestnáct," svěřila sama slečna, kterou prý zatím můžeme vídat jen na divadle, ale její budoucnost nás možná překvapí. "Rodiče mi ji s důvěrou svěřili. S krásnými ženami se vídám opravdu rád, ale zejména pokud jde o pracovní záležitosti, a s Johanou je to zrovna tak," snažil se vše uvést na pravou míru Peter.

Reklama

Další články

Načítám