Hlavní obsah
Článek

Herečka Petra Špalková sice s druhým manželem, hercem Miloslavem Tichým, vychovává dvě děti, ale ve společnosti jsme je spolu potkali poprvé, když si přišla převzít cenu za nejlepší herecký výkon v hlavní roli ve filmu Jako nikdy na České lvy.

On se sice účastnil nejednoho bujarého večírku seriálu Cesty domů, ona se objevovala na premiérách, ale teprve teď bylo vidět, jak jim to spolu přes desetiletý věkový rozdíl sluší. "My spolu ven chodíme, jen u toho nejsou média. Jsme spolu dlouho, náš vztah nebereme na lehkou váhu," smála se Petra, které to neskutečně slušelo.

Po letech totiž změnila účes a prospělo jí to. "Neplánovala jsem to. Přišla jsem ke svému kadeřníkovi, který mi sdělil, že to moje mikádo už je nuda, a ačkoliv jsem se bránila a nebyla jsem na to psychicky připravená, ustřihl mi ofinu. Tak se s ní pomalu sžívám," svěřila.

Petra se samozřejmě radovala ze své ceny, Českého dostala poprvé, i když před měsícem už byla za stejnou roli oceněna filmovými kritiky. "Jsem ráda, že náš film získal hned dvě ceny za hlavní role, tedy pro mne a pro Jiřího Schmitzera, když téměř všechny ostatní dostala jedna jediná produkce," uzavřela.

Další herecké ceny získali Jiří Lábus za film Klauni a Jaroslava Pokorná za roli maminky Jana Palacha ve filmu Hořící keř.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám