Hlavní obsah
Článek

Nádherná představitelka pohádkových princezen dala vale o sedmnáct let staršímu příteli, režisérovi Karlu Janákovi, s nímž se poznala před sedmi lety při natáčení komedie Rafťáci. Ale dlouho netruchlila. Na předávání cen Český lev si vyšla už s novým partnerem.

"Je to také režisér, ale divadelní," prozradila Super.cz o partnerovi Pavlu Khekovi. "Jsme spolu asi tři měsíce," dodala Veronika, která letos nebyla nominována na žádnou cenu, ale jednu šla předávat. "A protože jsem věděla, že se tím pádem určitě objevím na pódiu, dala jsem si záležet i na šatech," pochlubila se.

A měla čím. Překrásná smetanová róba jí slušela stejně jako princeznovské šaty, jen měla poněkud výraznější rozparek. "Role princezen mám ráda, jednu jsem si zase nedávno zahrála v pohádce, kterou jsem točila s panem režisérem Zelenkou. Ale na divadle hraju i jiné role, třeba vnitřně rozervané ženy," smála se.

Veronika nebyla jediná, kdo na předávání cen v pražském Rudolfinu dorazil s novým partnerem. S půvabnou brunetkou se procházel ruku v ruce herec David Švehlík, který tak konečně našel štěstí po rozchodu s manželkou Jitkou Schneiderovou (51). Opět do stejné řeky zase vstoupila Berenika Kohoutová. Ta se vrátila k exmanželovi Táni Vilhelmové Pavlu Čechákovi.

Reklama

Další články

Načítám