Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ornella Štiková (31) oslavila své 21. narozeniny ve velkém stylu. Partnera Pepu Koktu nechala doma, aby hlídal syna Quentina, a vyrazila na dámskou jízdu s nejlepší kamarádkou Janou, se kterou chodila na gymnázium. A holky to pořádně roztočily.

"Pepa teď nikam moc nechodí. Je před operací kyčle, má bolesti a raději je doma. Sám mi říkal, ať to vyrazím oslavit, když už jsem plnoletá i v Americe. Spolu jsme to oslavili v klídku, romanticky u vínka doma. Dostala jsem od Pepy nádherné náušnice, které jsem si sama vybrala," prozradila Super.cz s úsměvem Ornella.

Na dámskou jízdu si vzala pořádně sexy šaty a punčochy, které vypadaly jako podvazky. "Ráda se cítím sexy, ale nemám ráda, když je to přehnané. Takže když mám minisukni, neberu si zase výstřih," přiznala Ornella na diskotéce Forum v Mladé Boleslavi, kde to s kamarádkou pořádně rozjely. Jeden panák vodky střídal druhý a to průběžně prokládaly šampaňským. "A zítra už zase budu vzorná maminka a partnerka," uzavřela Ornella, která byla tak uvolněná, že si nestihla uhlídat své kalhotky. Všem předvedla, že modrá je dobrá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám