Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Exotická dovolená v zimě láká stále více českých turistů. Chtějí si zpříjemnit Vánoce a Nový rok či zkrátit chladnou zimu. Některé exotické destinace jsou také finančně příznivější pro jejich kapsu. Levnější hotely je možné sehnat už za méně než 20 tisíc i s letenkou. Prodejní portál Dovolena.cz, který nabízí zájezdy od 350 českých a německých CK, představuje své tipy na zájezdy za exotikou.

REZERVUJ – Oasis Atlantico Belorizonte

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Příjemný resort bungalovového typu na Kapverdských ostrovech – konkrétně nejznámějším Sal. Leží přímo na nádherné písečné pláži nedaleko městečka Santa Maria. Klienti mají k dispozici čtyři restaurace a čtyři bary, šest bazénů, lázně a obrovské množství sportovního vyžití ve vodě i mimo ni. Dětský klub a po večerech animační programy.

REZERVUJ – Lou Lou´a Beach Resort

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Oblíbený plážový hotel vhodný pro klienty všech věkových kategorií i rodiny s dětmi je výhodně položený nedaleko města Sharjah ve Spojených arabských emirátech. Víc než stovka moderních pokojů leží v budově ve tvaru podkovy v překrásné zahradě. Jeho klienti mohou zdarma využívat slunečníky a lehátka jak u bazénu, tak na pláži. Mají možnost si zahrát řadu míčových a vodních sportů či si zajít do posilovny. Hotel zajišťuje také dopravu do obchodních center v Dubaji a Sharjahu.

REZERVUJ – Hotel Club Palm Bay

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hotelový areál na Srí Lance je obklopený nádhernou zahradou a lagunou. Leží v blízkosti zlaté pláže. V resortu mají klienti hotelu jen pro sebe několik restaurací a barů, obchod, veliký bazén s odděleným dětským brouzdalištěm, několik hřišť a tělocvičnu. Hosté mohou také využít tamní ajurvédské masáže, kadeřnictví a salon krásy. Nedaleko hotelu leží také 9jamkové golfové hřiště.

REZERVUJ – Playa Esmeralda

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hotel Playa Esmeralda leží na jihu Dominikánské republiky přímo u písčité pláže nedaleko korálových útesů v krásné tropické zahradě. Jen 15 km od města San Pedro de Macoris. Svým klientům nabízí několik restaurací a barů se servisem i na pláži, fitness centrum a další sportovní vyžití, masáže či denní i večerní zábavní program.

REZERVUJ – Laguna Beach

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jeden z nejkrásnějších ostrovů v Indickém oceánu je rozhodně Mauricius. Hotel Laguna Beach leží na jeho východním pobřeží. Všechny jeho pokoje jsou s výhledem na moře s terasou. Hosté, kteří mají k dispozici tělocvičnu, bazény i lázně, mohou zdarma využívat různé loďky a šlapadla či windsurfing. Za mírný poplatek se pak projedou lodí po okolních ostrovech nebo se mohou potápět či rybařit.

Další články

Načítám