Hlavní obsah
Článek

Modelku Taťánu Kuchařovou (36) a muzikanta Ondřeje Brzobohatého (41) jsme letos potkali poprvé. Pár si vyrazil na romantický film, nové zpracování příběhů markýzy Angeliky. "Byla to hrdinka mého dětství, filmy o ní jsem milovala," vysvětlovala Táňa.

Do krásné šlechtičny, která bojovala s nástrahami osudu a mocných mužů, se modelka dokáže bez problémů vžít. "Pokud je žena krásná a nedej bože ještě chytrá a inteligentní, není to nejlepší pro život. Ale dá se s tím utkat," míní.

Zajímalo nás, jak to má s vlastní hereckou kariérou, kterou loni odstartovala v seriálu Gympl a ve filmu Jiřího Menzela Donšajni. "Nabídky přicházejí, já je zvažuji, některé rovnou odmítám, nad jinými přemýšlím. Ale abych roli vzala, musela by být dobrá a kvalitní. Zatím je ale pro mne stále prioritou modeling," vysvětlila.

Dostali jsme se i k tomu, že nás překvapilo, když se v novém videoklipu kapely Chinaski, v němž Táňa hrála, objevil byt, kde s Ondřejem žijí. Tedy aspoň to tak bylo produkcí prezentováno. "Není to pravda. Není to ani náš byt ani půjčený. Pravděpodobně se to tak dnes bohužel dělá. My si soukromí střežíme, nikoho bychom si domů nepustili a ani bychom to tak neprezentovali," šokovala nás modelka.

Reklama

Další články

Načítám