Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorku Evu Decastelo (45) většinou potkáváme velmi nenápadně nalíčenou a v outfitech, které nebudí velkou pozornost. Premiéra filmu Angelika ovšem byla výjimkou. Už když šla s manželem pražskou Vodičkovou ulicí do Kina Lucerna, všichni se po ní otáčeli. Důvody byly hned dva.

Zezadu nám padla do oka bunda z plísňové džínoviny, která se nosívala někdy na konci osmdesátých let. Kde tohle retro vzala? "Náhodou je to nejnovější módní trend, nechala jsem si ji poslat z Itálie, už jsem v ní byla při vstupech v TopStaru, ale venku ji mám poprvé," upřesnila Eva, že co se módy týče, jde s dobou.

Ale co to kilo make-upu, které si nechala napatlat na tvář? "Většinou chodím nenalíčená, teď jsem se nechala nalíčit v salonu. Vyznávám heslo: Když make-up, tak pořádný, když mejdan, tak do rána, když ostuda, tak pořádná," smála se moderátorka.

Zajímalo nás i to, proč na Mauriciu vznikla spousta fotografií v plavkách, kde byla Eva pracovně a natáčela s finalistkami České Miss. Přitom měla víc snímků v plavkách než ony. "Najela jsem na speciální dietu a dvakrát denně cvičím. Spousta lidí se mi ozvala s dotazem, proč se takhle ve svém věku fotím. Odpověď je jasná. Možná je to naposledy, kdy se na to bude dát koukat," míní Eva.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám