Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Charizmatický frontman kapely Kryštof Richard Krajčo řádil na třetím koncertě své jarní show jako utržený ze řetězu.

Lístky byly vyprodané během osmnácti hodin a klub v pražské Holešovické tržnici praskal ve švech. Během koncertu si kapela přebrala pětinásobnou platinu za desku Inzerát a také platinu za soundtrack k filmu Křídla Vánoc.

Richard Krajčo byl tak jako pokaždé doslova obklopen fanynkami. Při jedné písničce si dokonce pozval na pódium jednu pohlednou brunetku, se kterou si střihl ploužák zakončený velkou pusou.

„Při téhle písničce si beru k sobě na pódium nějakou malou holčičku z první řady. Dneska tady ale žádnou nevidím,“ ospravedlňoval se rozvášněný Krajčo, který tak trošku zabrnkal na strunu žárlivosti u své současné partnerky Karin Babinské. S tou Krajčo žije od té doby, co se rozešel s manželkou a matkou svých dětí Markétou Poulíčkovou.

I tak se ale Krajčo snaží svým dětem věnovat každou volnou chvilku. „Vyberu si mnohaleté herecké volno. Na repertoáru si ponechám jen divadelní představení Deštivé dny. Zařekl jsem se, že ho budu hrát tak dlouho, dokud ho neuvidí můj syn. Bude to ještě chvíli trvat, protože dřív než v patnácti by to vidět neměl,“ řekl Krajčo, který už plánuje jen dotočit seriál Vraždy v kruhu.

Výchova dětí tak u Krajča zůstává na prvním místě. „Dodržuju přesně dny, kdy spolu máme být, a je to často. Naše domluva se ženou byla přátelská. Oba si uvědomujeme, že děti potřebují mámu i tátu," má jasno.

Děti prý po tatínkovi podědily lásku k muzice. „Hudbu vnímají velmi dobře. Ví, že když jedu do práce, budu zpívat. Byly na našich akustických koncertech a čekaly na své oblíbené hity. Když jsme je dlouho nehráli, křičely, ať zazpívám Bon Joviho. Líbilo se jim to moc a těší se, že se mnou zase někam pojedou,“ uzavřel s úsměvem Krajčo.

Reklama

Další články

Načítám