Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Olympijská vítězka ve snowboardcrossu Eva Samková patří po zisku zlaté medaile k našim nejoblíbenějším sportovkyním. Usměvavá a vtipná pohodářka s knírkem, který si maluje na tvář pro štěstí před každým závodem, ale není jen úspěšnou sportovkyní, ale i krásnou slečnou.

Před pár lety si dokonce vyzkoušela roli modelky, když zapózovala jen v bikinách a s prknem v ruce. A výsledek rozhodně stojí za to. Společně s ní se do bikin svlékly také neméně půvabné krásky, basketbalistka Kateřina Elhotová a tenistka Barbora Záhlavová Strýcová.

Zlatá šampionka Samková si ihned získala srdce českých sportovních fanoušků. Kromě snowboardcrossu si ve volném čase najde chvilku i na koně nebo na svůj oblíbený saxofon. Baví jí také surfování, tanec a tenis.

Zlato z olympiády určitě není posledním úspěchem této sympatické snowboardistky. Je jí teprve jednadvacet let, a tak můžeme očekávat, že se úžasný výsledek ze Soči pokusí zopakovat i za čtyři roky na olympiádě v Jižní Koreji.

Související témata:
Snowboardcross

Reklama

Další články

Načítám