Hlavní obsah
Článek

Roztomilá holčička s velkými kukadly vstoupila do světa šoubyznysu přesně před deseti lety, kdy zvítězila v soutěži krásy. Od té doby se věnuje modelingu, moderování, charitě a podnikání. Zahrála si ve filmu a její poslední vztah s jedním bohatým pánem skončil velmi neslavně záhy po provalení. Už víte?

Ať už se o Janě Doleželové (42) v minulosti říkalo cokoliv, patří k našim nejpůvabnějším misskám a je ozdobou nejedné společenské akce. Více než večírkům se vystudovaná doktorka farmacie už dnes věnuje své lékárně, golfu a cestování. V oblasti zdravotnictví a charitativní činnosti je jednou z nominovaných žen v pátém ročníku soutěže Žena regionu, kde pro ni ještě pár dní můžete hlasovat.

V soukromém životě půvabné lékárnice došlo v posledním čase hned k několika zvratům. Po devíti letech se rozešla se svým přítelem Richardem Podroužkem, s nímž zůstává údajně v přátelském svazku. „Potkáváme se na golfu, jsme kamarádi,“ komentuje zatím svůj nejdelší vztah Jana.

Netrpělivě se čekalo, kdo se po boku Jany ve společnosti objeví. Spekulovalo se o poslanci Šeichovi, s nímž byla Jana viděna ve Varech, a miliardáři Janečkovi, se kterým Janu pojila láska k charitě. Ven s pravdou vyšla Jana po Vánocích, kdy světu představila jako svého partnera Karla Janečka.

Dlouho jí však do smíchu nebylo. Poté, co se provalilo v přímém přenosu jeho mnohoženství, dostal od krásky vale a romance skončila. „Měl zcela jinou představu o partnerském životě. Neslučovala se s tou mou,“ prozradila přednedávnem Jana, která si svého budoucího zřejmě pořádně proklepne.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám