Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Právě dnes proběhne poslední rozloučení s geniálním choreografem Richardem Hesem. Dlouhé měsíce bojoval s rakovinou slinivky, žil v bohnickém hospici a nakonec podlehl v pondělí zápalu plic. Rodina a nejbližší přátelé se s Richardem rozloučí dnes přesně ve 12 hodin ve velké obřadní síni ve strašnickém krematoriu v Praze.

"S bolestí v srdci oznamujeme všem příbuzným a známým smutnou zprávu, že zemřel náš drahý tatínek, přítel, syn, bratr a strýc Richard Hes, choreograf, producent, režisér, scenárista a pedagog. Odešel v pondělí 17. února po delší nemoci ve věku 50 let," píše se ve smutečním parte.

V první řadě bude pochopitelně rodina, rodiče Richarda, sourozenci, přítelkyně Marcela Karleszová i jeho synové Oskar a Oliver. Pro ty bude dnešní den jednoznačně nejtěžší. Rozloučit se s Richardem přijdou desítky přátel, kteří s Richardem spolupracovali a propařili s ním nejednu noc.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám