Hlavní obsah
Článek

Nejvíce kšeftů dostává česká topmodelka Denisa Dvořáková (24) v New Yorku. Kráska s laníma očima ale ve „Velkém jablku“ nyní nežije nastálo a překvapivě nepobývá ani doma v Čechách. Jejím druhým domovem se stala Bratislava, a to z prostého důvodu, chodí totiž se Slovákem.

Láska mezi Denisou Dvořákovou a slovenským fotbalistou Martinem Hromkovičem (31) trvá už čtyři roky. Doteď Denisa upřednostňovala potřeby svého partnera, hráče fotbalového klubu Russel Gabčíkovo, a pár tak trávil většinu času na Slovensku, nyní se ale karta obrací a dvojice se bude stěhovat za velkou louži. V New Yorku Denisa přechází pod novou agenturu a zároveň si hledá nový byt.

„Chtěla bych, aby přítel dělal trenéra ve fitku," prozradila Super.cz Dvořáková. Hromkovič už má jako osobní trenér bohaté zkušenosti, a tak by pro něj neměl být problém zapracovat se v New Yorku, kde je kult těla velmi důležitý. Jednu klientku má jistou, a to svou přítelkyni. „Když přijdu do fitka, tak mě taky trénuje," říká Denisa.

Je vůbec potřeba něco na téměř dokonalé krásce zlepšovat? „Nikdo není dokonalý. U mě to není o drastické dietě a hodinách běhání na páse. Je potřeba, aby se člověk o tělo staral. Já potřebuju hlavně zpevnit, aby mi neplandal zadek," směje se Denisa.

Reklama

Další články

Načítám