Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačku Kateřinu Mátlovou jsme pár týdnů neviděli. Koncertovala totiž s DJem Bobem. Naposledy to bylo v polské Poznani. Tak jsme si říkali, že tam asi musela mít nějaké upjaté kostýmy, když se rozhodla na opening párty nového klubu takhle pořádně provětrat své vnady v dechberoucím dekoltu.

"To máte pravdu. Měla jsem takové modré šatičky, které byly skoro ke krku, takže jsem si to tady chtěla užít," smála se Katka, která je ovšem z vystoupení s diskotékovou legendou nadšená a radost má i z dalších projektů.

"Budu tady jen do konce měsíce, pak se chystám do nahrávacího studia v Istanbulu, kde budu natáčet pro turecko-německou produkci," pochlubila se. Zkrátka teď prožívá jakousi šťastnou telenovelu, ostatně také její aktuální přítel je Turek.

Takže jsme jí museli odpustit i to, že si vzala šaty s veselým květinovým vzorem, i když dress code byl jednoznačný - black and white. A jak uvidíte v naší fotogalerii, ostatní známé dámy, které večírek v nejvyšším patře jednoho z nejstarších pražských obchodních domů navštívily, ho dodržely.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám