Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Bývalá hvězda filmů pro dospělé Robert Rosenberg (49) rozjel hodně divnou hru! Poté, co ho o víkendu chytla policie a našla mu prý v těle stopy marihuany a kokainu (on přiznává, že oboje užívá, ale prý už mu to z těla po večírku den předtím muselo vyprchat), vymýšlí novou strategii. Laboratoř, která mu odebírala krev, může být podle něj falšovatelem výsledků!

„Byl jsem na policii. Chtěl jsem znát výsledky z odběru krve. Trošku mě zarazilo, že v laboratoři vám to neřeknou. Patří pod policii, tak když budou chtít, mohou i test upravit,“ naznačuje možné pletichy vůči své osobě Rosenberg, jemuž policie sebrala řidičák a podezírá ho z trestného činu ohrožení pod vlivem omamné látky. Nahonem pak ale údajný viník přidává, že věří, že to laboratoř ve skutečnosti nedělá.

„Všem ale doporučuji, aby si zároveň došli do jiné laboratoře na kontrolní testy. Už teď vím, že o trestný čin nešlo, pod vlivem jsem nejel,“ dušuje se hvězdička, které paradoxně prý na základě skandálu přibyli noví zákazníci na hodiny boxu. A prý i z řad policie.

Reklama

Další články

Načítám