Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Každá žena touží po plném a krásně tvarovaném dekoltu. A žádný muž neodolá pohledu na ženské vnady. Příroda k vám nebyla příliš štědrá? Poradíme vám, jak snadno a rychle docílíte sexy dekoltu i vy. Stačí obléknout to správné prádlo!

Vybrané push-upky v akci!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Push-up podprsenky efektně vytvarují dekolt a často jsou vybaveny vyjímatelnými vycpávkami, které pomohou nahnat vytoužené centimetry navíc. Na Astratex.cz nyní pořídíte vybrané push-upky se slevou 20 %. A na své si přijde opravdu každá žena. Podívejte se na kousky, které jsme pro vás vybrali!

K vášnivým ženám patří sexy prádlo

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud jste vášnivá a temperamentní, rozhodně by vám neměla chybět podprsenka ve svůdné barvě! Sexy push-upka Liberty dá vyniknout vašemu sexappealu. Vyztužené košíčky s vyjímatelnými vycpávkami zajistí plný a krásně tvarovaný dekolt. A díky bočním kosticím budou vaše vnady držet celý den na svém místě. Krajkové zdobení dodává tomuto kousku šmrnc, co myslíte? Tuto krásku nyní pořídíte o 20 % levněji!

Jemná krajka a naditý dekolt = Výbušná kombinace

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Podprsenka Novato je jako dělaná pro ženy, které chtějí působit něžně i svůdně. Vyjímatelné vycpávky a push-up efekt vykouzlí sexy plný dekolt a řasení na košíčcích opticky přidá na objemu. A se svůdným dekoltem navíc krásně kontrastuje něžné krajkové zdobení. Push-upku Novato nyní pořídíte s 20% slevou.

Pro všechny romantičky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nedáte dopustit na klasické bílé prádlo? Milujete krajku a něžné zdobení? Podprsenka Monticlair je pro vás jako dělaná. Měkce vyztužené košíčky jsou vybaveny vyjímatelnými vycpávkami. Na povrchu jsou zdobeny jemnou krajkou s květinovou výšivkou a z vnitřní strany jsou podšity hebkou bavlnou. Budete celý den jako v bavlnce a navíc neodolatelná! Do konce týdne tento kousek pořídíte s 20% slevou!

Když hledáte něco výjimečného

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Požadujete kvalitu, luxus a originalitu? Pak vám nesmí uniknout svůdná push-up podprsenka Obssesion. Tato sexy bardotka je vyrobena z prvotřídního francouzského saténu s originálním květinovým vzorem, a získá si vás tak na první pohled. Košíčky se speciálním střihem do tvaru T vytvoří zakulacený tvar poprsí a vyjímatelné vycpávky zajistí neodolatelný dekolt. Černá krajka dodává tomuto luxusnímu kousku šmrnc, co myslíte?

Další články

Načítám