Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když se herečka Jitka Čvančarová (46) poprvé objevila na veřejnosti na premiéře filmu Dědictví 2 jako blondýna, všichni zalapali po dechu. Neskutečně jí to totiž slušelo a jen málokdo měl kritické poznámky, že jako bruneta byla hezčí. A vypadá to, že blondýnkou zůstane delší dobu, než sama původně předpokládala.

"Oslovil mne jeden režisér na roli v nové komedii, kde bylo předpokladem, že musím být světlovlasá. Parukou by se to prý vyřešit nedalo. Tak jsem si řekla, proč to nezkusit. Strávila jsem asi šest hodin u svojí kadeřnice Blanky, která je i moje kamarádka, a během odpoledne ze mne udělala blondýnu. A překvapivě se v tom cítím docela dobře," řekla Super.cz.

Divili jsme se, že to vyšlo hned napoprvé, protože zesvětlování u brunetek obvykle probíhá v několika fázích. "Asi je to šikovnou kadeřnicí, ale hlavně tím, že jsem nikdy neměla vlasy barvené, takže se zesvětlovalo z mých přírodních vlasů," vysvětlila Jitka.

"To, jaké může být zesvětlování peklo, znám od mého muže. Jako profesionální tanečník totiž musel být velmi výrazný a roky si barvil vlasy na černo. Když se chtěl vrátit ke své přírodní barvě, trvalo to hodně dlouho a jednu dobu byl dokonce zrzavý," vyprávěla herečka.

Blond si zatím užívá, a tak uvažuje o tom, že by si ji nechala nějakou dobu i po dokončení natáčení. "Ale časem se určitě vrátím ke své původní barvě, je to rozhodně pohodlnější, než pořád chodit ke kadeřnici s odrosty," míní Čvančarová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám