Hlavní obsah
Článek

Británie má svou Katie Price, kolem které se neustále něco děje, my se musíme spokojit s 'reality' hvězdičkami o něco menšího formátu, třeba Nikol Trojanové.

Brunetka známá z reality show Hotel Paradise a poslední řady VyVolených nás zásobuje stále novými partnery. Sotva zaschnul tiskařský inkoust na zprávách o románku se Sámerem Issou (38), Super.cz vypátral, že se kráska tetelí v objetí jiného uhrančivého krasavce. Zjistili jsme, že Trojanová chodí s modelem Danielem Vojtěchem, který prožil krátký románek s Monikou Bagárovou (29) a byl spojován třeba i s Mahulenou Bočanovou.

„Ano, jsme spolu. Chvíli jsme čekali, než jsme s tím chtěli vyjít na světlo, jsme spolu přeci jen necelé dva měsíce,“ potvrdila informaci Trojanová. Dvojice se seznámila v baru, kde si model přivydělává jako barman. „Bylo to shodou náhod na křtu Sámera Issy. Ale s tím jsme vždy byli jen kamarádi," dušuje se Nikol. "Se Sámerem se vídám dál, to je jasné, náš vztah to nijak nenarušilo,“ dodala Nikol.

K prvnímu rande prý došlo 4. ledna. „Jako ženská si to klasicky pamatuji přesně,“ směje se.

Pár v blízké budoucnosti čeká zkouška odloučení. Nebudou se moct vídat tak často, jak byli zvyklí doposud. Trojanová se hodlá vrátit zpátky do školy, kterou kvůli VyVoleným přerušila, a čeká ji prý nějaká větší, zatím tajná pracovní příležitost. Vojtěch se příští měsíc chystá zase na měsíc pracovně do Paříže a Milána.

A kdo je vlastně Daniel Vojtěch? Tento dvoumetrový krasavec s ostře řezanými rysy má za sebou několik kampaní v Čechách, pro své kampaně si ho vybrali například návrháři Lukáš Lindner nebo Jozef Sloboda. Poté, co byl objeven na prestižní modelingové soutěži Elite Model Look v roce 2010, šla jeho kariéra vzhůru také v zahraničí a Daniel se zařadil mezi deset nejlepších českých modelů. Vojtěch se například objevil na show Commes des Garcons na týdnu módy v Paříži. Vojtěch byl také oblíbeným modelem slavného návrháře Jeana Paula Gaultiera, pro kterého předváděl přehlídky Haute Couture a Prêt-à-porter.

Reklama

Další články

Načítám