Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Oscarová herečka Julia Roberts (46) neprožívá příliš šťastné období. Přestože slaví úspěch se svým nejnovějším filmem Blízko od sebe, v soukromí ji stíhá jedna nepříjemná událost za druhou.

Na letošní únor nebude slavná herečka vzpomínat v dobrém. Na začátku měsíce totiž svět obletěla zpráva o sebevraždě její nevlastní sestry. Nancy Motes se navíc na adresu Julie těsně před smrtí nelichotivě vyjádřila, což herečce zajisté způsobilo vrásky.

Julia Roberts si ovšem od trápení příliš dlouho neodpočinula a přišla další nepříjemnost. Lékaři její osmdesátileté mamince Betty Lou diagnostikovali rakovinu plic. Vitální dáma šla na běžné vyšetření, ale rentgenový snímek odhalil krutou pravdu. Léčba maminky oscarové hvězdy ovšem nebude jednoduchá. Betty Lou totiž trpí rozedmou plic a v minulosti už prodělala infarkt. Navíc měla celý život slabost pro cigarety.

Herečka je nemocí maminky zdrcená, stejnou situaci si nedávno prožila i před kamerou. Ve filmu Blízko od sebe totiž ztvárnila dceru ženy umírající na rakovinu v podání Meryl Streep.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám