Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Češi jsou v oblasti cestování a dovolených konzervativní. Většina jich na dovolenou míří v zimě na hory, na jaře po evropských městech a v létě k blízkým mořím. Dělají ale chybu. Protože vyrazit k moři v únoru vyjde mnohdy mnohem výhodněji. Co byste řekli na luxusní dovolenou v Karibiku za cenu luxusní dovolené v Řecku? A nebo na unikátní poznávací zájezd do daleké Číny?

Kuba: Karibská exotika je v last minute nabídkách za super ceny

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Letovisko Varadero je nejslavnějším a dost možná největším letoviskem celého Karibiku. Lákají vás desítky kilometrů nádherných pláží, bary s rumovými koktejly, žhavé noci, za kterých se tančí salsa…? Pak vězte, že v last minute nabídce luxusní dovolenou na Kubě pořídíte za méně než třicet tisíc korun, v hotelu centru letoviska. Mimochodem, do Varadera jezdil na dovolenou i mafián Al Capone a dnes se tu dočkáte zejména v resortech přímo na pláži nebývalého luxusu a služeb na té nejvyšší úrovni.

Dominikánská republika: Užijte si místní pláže díky vysokým slevám

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Říká se, že právě v Dominikánské republice jsou ty nejlepší pláže planety. A přesvědčit se o tom můžete i vy. V rámci last minute nabídek jsou poslední volná místa k mání i se slevou vyšší než deset tisíc korun. Sen o tom, že strávíte dva týdny v all inclusive resortu třeba v klidném a rodinném letovisku Juan Dolio, už není tak nereálný, co říkáte? Juan Dolio je ideálním místem nejen pro relax na plážích, ale i pro aktivní dovolenou spojenou s výlety a sportem.

Čína: Prožijte unikátní poznávací zájezd, na který se jezdí jednou za život

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nebaví vás ležení na plážích? Pak vsaďte na některý z poznávacích zájezdů. Brzké jaro je ideálním obdobím třeba pro poznání Číny. I tady je možné pořídit zájezd v last minute nabídkách – zvlášť když je možné expresní vízum dojednat opravdu ze dne na den. A pak už vás čeká třeba procházka po „Kamenném hadovi“, slavné Velké zdi, která je vidět i z oběžné dráhy Země. A nebo cesta k hrozivé Terakotové armádě, kterou stavěly stovky tisíc dělníků více než 40 let. Mrkněte se na itinerář!

Tibet: I na střechu světa se dá vyrazit na poslední chvíli

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Na střechu světa se dá vyrazit vlakem – mimochodem, po nejvýše položené železnici světa – nebo letecky z Pekingu. Což je případ těch, kteří se zúčastní velkého okruhu po Číně, Tibetu, Nepálu a Indii. V zemi nad oblaky tak člověk stráví tři dny, prožije dvě noci a pak letí dál – do Káthmándú a do Indie. Spojit cestu po více zemích dohromady je výhodné i z finančního hlediska. Ostatně podobně můžete poznat Spojené státy, jihovýchod Asie nebo nitro tajemné Afriky.

Zájezdy last minute: Chce to štěstí, ale jejich ceny stojí za to!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V lednu bylo možné vyrazit na téměř dva týdny do Karibiku, konkrétně do Dominikánské republiky, za zhruba 16 tisíc korun. Nebo pořídit zpáteční letenku na Zanzibar za méně než deset tisíc. Last minute nabídky občas prostě berou dech. Nicméně je třeba je sledovat, protože štěstí přeje připraveným, a zároveň mít časové možnosti vyrazit na dovolenou téměř ze dne na den. Odměnou je ale pětihvězdičková dovolená a často za cenu, kterou vám nikdo neuvěří. Ostatně podívejte se na aktuální nabídku!

Další články

Načítám