Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Je toto normální? Jak Super.cz již uvedl, česká zpěvačka Madalena Joao prožívala krušné období, když se rozhodla odstřihnout od bývalé spolubydlící, o níž se traduje, že ji milovala a dělala jí ze života peklo. A když už se pěnici konečně podařilo vymanit se z jejího vlivu, dívka prý nelenila a rozhodla se pořídit si byt hned vedle jejího! Madalena, jak je vidět ze snímků, je dobře obdařená, takže není divu, čím si srdce slečny získala.

„Už jsem přestěhovaná a je to nádherné a osvobozující. Když je na vás někdo závislý, je to náročné. Konečně se můžu zase věnovat hudbě. Chytla jsem múzu, takže připravuju desku a vypadá to vážně dobře. Ona si holt už bude muset žít sama za sebe. Třeba budeme mít i lepší vztah, když se uvidíme jen občas. Cítím se ale dobře připravená na soužití s mužem. Ti určitě neřeší podobné blbosti jako ženy,“ řekla Super.cz Joao.

Té ze srdce spadl těžký kámen. Cítila, že vedle kamarádky nemá žádné soukromí, teď už jí prý nikdo do ničeho nemluví. Je ale otázkou, na jak dlouho, když podle našich zpráv se slečna ještě nevzdala a chystá se nastěhovat právě do stejného domu, kde nyní sídlí i Madalena. Na náhodu tu určitě nikdo nevěří…

Reklama

Další články

Načítám