Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Naši nejznámější dabérku, herečku Valérii Zawadskou (65), která už za dabování dam, jako jsou Claudia Cardinale, Sophia Loren, Goldie Hawn nebo Sigourney Weaver, získala spoustu cen, jsme potkali v Praze úplnou náhodou. Většinu času totiž tráví na cestách.

Má hodně zájezdových představení, teď navíc natáčela seriál ve Zlíně. "Jedná se o seriál Znamení koně pro Českou televizi a stává se, že na natáčení strávím v kuse i pět dní. Práce je dost, na to si určitě nechci stěžovat. Pak ale dostanete antibiotika, ale stejně musíte fungovat," svěřila nám Valérie. V tu chvíli se nejvíce těšila na obnovenou premiéru hry Mobil story v Divadle U Hasičů, a to nejen kvůli tomu, že konečně bude hrát v Praze, ale i kvůli kolegovi Pavlu Novému.

Nás zajímalo, jak s takovým vytížením zvládne starosti o rodinu, hlavně o syny. To jsme si ale neuvědomili, jak moc už vyrostli. "Už to nejsou žádné malé děti, ale skoro dospělí chlapi, kteří se o sebe víceméně dokáží postarat sami. Mladší, kterému bude patnáct a studuje na gymnáziu s rozšířenou hudební výchovou, už přesáhl 180 centimetrů, a starší, devatenáctiletý Honza, bude maturovat na státní konzervatoři, je ještě vyšší," prozradila herečka.

"Víte, já kdybych jim chtěla dát pár facek, tak by si museli lehnout, abych na ně vůbec dosáhla," smála se Zawadská s tím, že si na svoje chlapy ale nemůže stěžovat. Synové jsou muzikální po tatínkovi, kytaristovi Tomanu "Krokusovi" Křížovi, a Valérie s láskou říká, že má tři chlapy v chalupě s kytarou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám