Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Debbi je ženou mnoha tváří. Nenalíčená vypadá jako roztomilý mončičák, s make-upem a dokonalým účesem jako nádherná kráska z historického obrazu. Debbi se stala jednou z tváří květinové kolekce známého kadeřníka.

„Do kolekce jsme hledali i někoho s výraznější barvou vlasů, a tak nás díky fotografovi Petru Kozlíkovi napadla právě zpěvačka Debbi. A musím říci, že to byla správná volba,“ říká o modelce kadeřník.

Díky novým barvám na vlasy má Debbi na hlavě opět „oheň“. „Je pravda, že jsem byla trochu překvapená z toho, jak moc červenou na hlavě mám, ale líbí se mi. Poslední dobou jsem nosila spíše zrzavější odstín, ale tenhle je taky zajímavý a já ho unesu,“ směje se oblíbená zpěvačka, pro kterou je focení spíše povinností nežli příjemnou záležitostí. „Já miluju hudbu, miluju zpívání, když jsme s kapelou na pódiu. Focení je něco, co musím čas od času podstoupit, ale že bych si to nějak užívala, to opravdu ne,“ dodala Debbi.

Reklama

Další články

Načítám