Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Nejrozměrnější hollywoodská hvězda Gabourey Sidibe (31) nebere svou nadváhu jako handicap a snaží se fungovat stejně jako její o polovinu lehčí kolegyně. S výběrem oblečení to ovšem nemá jednoduché.

Nepřehlédnutelná třicetiletá Afroameričanka miluje nezdravé jídlo a nemíní na tom nic měnit. Těžkotonážní hvězda by naopak v případě diety přišla o své přednosti a stala by se z ní průměrná herečka, po čemž rozhodně netouží. Kypré postavě vděčí za nabídky, které dostala od hollywoodských producentů. Ve své váhové kategorii totiž nemá konkurenci.

Gabourey Sidibe ovšem netráví volný čas jen ve fastfoodech, ale rozhodla se zavítat i do hudebního klubu. Velkoformátová hvězda se při této příležitosti vyfikla a nasoukala se do legín, ke kterým si vzala nápadné červené ponožky, s nimiž sladila sluneční brýle. Otázkou ovšem zůstává, jak dlouho se Gabourey dokázala na tanečním parketu bavit. Jakýkoliv pohyb je totiž pro její objemné tělo velkou zátěží.

Obézní herečka už má v Hollywoodu pevnou pozici. Díky filmu Precious, v němž ztvárnila dívku znásilněnou otcem a psychicky týranou vlastní matkou, se v roce 2010 dočkala dokonce i nominace na Oscara.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám