Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Letošní zima nám bohužel nedopřála příliš sportovního vyžití na čerstvém vzduchu, což se na řadě z nás podepsalo nějakým tím kilogramem navíc. Jaro už je ovšem za dveřmi, a nastává tak ideální čas dát své tělo zase do pořádku. Ten, kdo chce změnit životní styl a žít zdravě, by měl začít hlavně u svého bydlení. Proto vám přinášíme pár tipů, jak vyladit domácnost tak, aby vaši snahu podporovala.

Dobrá snídaně: základ vašeho správného dne

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Všichni odborníci na výživu vám řeknou, že bez snídaně to zkrátka nejde, i když se snažíte zhubnout. Ideální prostor nejen pro rodinnou snídani nabízí jídelní set Oleg. Polstrování židlí skýtá dostatek komfortu i při delším sezení a může být potažené látkou s bohatým výběrem vzorů nebo ekokůží. Prostorný a stabilní stůl se zase dá rozložit až na plochu 200 x 80 centimetrů. Pohledný set je vyrobený z výběrového bukového masivu a vy si můžete vybrat barvu jeho moření. Snídejte s chutí a s úsměvem!

Celá sportovní výbava pěkně na jednom místě

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Naše tělo vyžaduje také každodenní dávku fyzické zátěže. Ať běháte, navštěvujete fitcentrum nebo provozujete jiný sport, neobejdete se bez množství triček, kalhot i prádla, které je potřeba někam uložit. Vyzkoušejte možnosti šatní skříně Riskula, vynikající důmyslnou kombinací polic, šatníkových tyčí a šuplíků. Do této skříně dáte vše, co potřebujete, a ještě vám zbude místo na úschovu sezónních věcí. A až si oblečete nový dres, můžete se ve velkém čelním zrcadle hned přesvědčit, jak vám sluší!

Odpočinek a regenerace - dva důležití pomocníci

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Po náročném dni je třeba nechat svalstvo oddechnout a nejlépe se tato (ne)činnost provádí na útulném gauči. Vyzkoušejte třeba náruč rozkládací pohovky Cora. Kombinace vlnkových pružin a pěny poskytuje příjemné pohodlí při sezení i ležení, stejně jako měkké polštáře a opěrky. Největším trumfem této stylové pohovky ovšem je, že se dá během okamžiku rozložit na plnohodnotné lůžko o ploše 197 x 141 centimetrů, což ocení hlavně majitelé malých bytů. Odpočívejte v komfortu, jaký si vaše tělo zaslouží!

Jak si kdo ustele, tak se mu bude i vstávat!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jednou z nejlepších věcí pro zdraví našeho těla je dostatek kvalitního spánku. Všechny vaše představy o báječně strávené noci naplňuje manželská postel Knut, vyrobená z borovicového masivu. Je prostorná, pohodlná i moc pěkná na pohled a k jejím přednostem patří také chytře naklopené čelo k opření zad. Postel můžete mít ve velikostech od 120 x 200 až po 200 x 200 centimetrů, na výběr přitom máte z několika odstínů moření. Postel Knut potěší i ty, kdo v noci nespí, ale rádi ještě sportují ve dvou!

Nezapomínejme na děti, ať je máme také zdravé!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud vás příroda obdařila potomky, je pro vás jistě jejich zdraví a prospěch na prvním místě. Nechte je tedy vyrůstat ve zdravém prostředí! Najdete ho v dětském pokoji Raul, jehož nábytek je vyrobený z voňavého dřeva borovice. V době náhražek se tak nemusíte obávat vdechování žádných škodlivin. Pokoj nabízí vše, co dítě potřebuje. Bezpečnou postel o rozměrech 190 x 80 centimetrů, šikovně ukrývající přistýlku a úložné prostory, velkou šatní skříň i psací stůl. Dopřejte svým dětem to nejlepší!

Další články

Načítám