Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po dámě v elegantních róbách se slehla zem. Lady Gaga (38) se naplno vrací do svých starých kolejí a počasí je až to poslední, co ji zajímá. V pondělí ale trochu narazila, jelikož na ni před hotelem čekaly zástupy fanoušků, které zpěvačka nechtěla odbýt pouhým mávnutím, a tak se na pár minut zdržela, aby jim věnovala pár slov, úsměvů a autogramů. Koledovala si tím však o slušný zápal plic, jelikož ‚oblečená‘ jen do spodního prádla a síťky se pohybovala po New Yorku, ve kterém v tu chvíli klesaly teploty k minus pěti stupňům Celsia.

Gagu zahřála víc paruka s dlouhými blond vlasy až do poloviny lýtek než to, co měla na sobě. Že spodní prádlo se síťovinou skutečně nebude to pravé do mrazů, bylo ze zpěvaččina výrazu jasné hned při východu z hotelu, nakonec ale zaťala zuby a nenechala na sobě nic znát.

A kam měla Gaga vlastně namířeno? Do televizních studií jako host talk show Jimmyho Fallona, jenž nahradil odstoupivšího Jaye Lena v jeho Tonight Show.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám