Hlavní obsah
Famous
Článek

Americký prezident Barack Obama nedávno přivítal v Bílém domě hlavu Francie, prezidenta Françoise Hollanda. Ten přišel bez manželky, protože se rozvádí. Ale nejen jeho. Obama pozval i Bradleyho Coopera s přítelkyní Suki Waterhouse. A devětatřicetiletý hollywoodský idol teď přiznal, že do Bílého domu přispěchal bez spodního prádla.

Naostro přišel prý proto, že kvůli roli hodně posiluje a nepadl mu smoking, tedy nevešly se do něj spodky. A na koupi nového oděvu jaksi nebyl čas. To vše vyprávěl v talk show Ellen DeGeneres.

„Takže zrovna se pilně připravuju na nový film a nic mi nesedí. Měl jsem na sobě smoking, který jsem si vzal na Zlaté glóby. Prostě jsem ho hodil do vaku a přivezl s sebou a jel do Washingtonu a pak jsem se rychle oblékal, asi deset minut před tou událostí, kdy se čekalo, že se oficiálně objevím, a doslova mi ty kalhoty vyjely nahoru. Takže jsem musel jít naostro, protože tam už na nic jiného nebyl prostor,“ vyprávěl Bradley v rozhovoru s Ellen k velkému pobavení publika, které tvořily hlavně ženy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám