Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kate Moss (50) si snad nemohla vybrat lepší příležitost, jak představit lidem pohybujícím se kolem módy svou mladší sestru Lottie, než vzít ji na přehlídku konanou během týdne módy v Londýně. Na show se obě usadily v první řadě vedle majitele známého britského módního řetězce Philipa Greena.

Šestnáctiletá Lottie vypadala v minisukni a černé kožené bundě stylově a podobu se sestrou rozhodně nezapřela. Obě blondýnky seděly u přehlídkového mola ještě se šéfredaktorkou Vogue Annou Vintour, sestrou Kim Kardashian a úspěšnou aspirující modelkou Kendall Jenner, americkou umělkyní Natalií Massenet či modelkou a sestrou Cary Delevingne Poppy. Lottie by tak rozhodně nenašla ideálnější podmínky k navázání vlivných kontaktů.

Ačkoli má za sebou drobná teenagerka už několik focení, poprvé se upsala modelingové agentuře až letos, vybrala si Storm Model Management, pro niž pracovala i její slavná sestra.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám