Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ne jedna, ale rovnou tři modelky letos zdobí titulní stranu plavkového vydání časopisu Sports Illustrated. Ten totiž slaví 50. výročí od založení, a tak není divu, že jeho tvůrci chtěli mít obálku trochu jinou, než bývá zvykem. A které slavné tváře (a především těla) jsou na ní zvěčněna?

Blondýnka vlevo je jednadvacetiletá Dánka Nina Agdal, která je rovněž tváří Victoria's Secret. Uprostřed se nachází o sedm let starší Američanka Lily Aldridge, jež působí u zmiňované značky jako andílek a je maminkou téměř dvouleté dcery Dixie Pearl. Vpravo pak vidíte rovněž osmadvacetiletou Američanku Chrissy Teigen, která se objevila na obálkách magazínů jako Vogue, Glamour, Esquire či Cosmopolitan.

Snímky pro výroční titulku Sports Illustrated byly pořízeny v azurových vodách podél Cookových ostrovů. Vysmáté trio modelek na nich pózuje navíc pouze ve spodním dílu bikin. Prostoru pro fantazii je ale dost, půvabné dlouhovlásky jsou totiž otočené zády, a tak se po dvou obálkách s Kate Upton, kde hrály prim její přírodní ňadra velikosti pět, tentokrát mohou pokochat dolňáci.

Českou krásu v tomto magazínu v minulosti reprezentovaly čtyři modelky. V letech 1984 a 1985 to byla Pavlína Pořízková. V roce 1995 a ještě o pět let později se této pocty dočkala Daniela Peštová. Petra Němcová pak zdobila obálku ročníku 2003 a o rok později pak ještě Veronika Vařeková.

Reklama

Další články

Načítám