Hlavní obsah
Článek

Taková proměna nemá ve světovém šoubyznysu obdoby, alespoň pokud jde o mužské celebrity. Herec Ian Ziering slaví úspěch jako model a je z něj neuvěřitelný fešák.

Televizní seriál Beverly Hills 90210 byl v 90. letech doslova kultovní záležitostí a jeho hrdinové patřili k nejznámějším tvářím hereckého světa. Pro většinu představitelů hlavních rolí však šlo o jediný úspěšný projekt, po kterém šla jejich kariéra ke dnu. Se svými rolemi byli totiž tak spjati, že je režiséři odmítali obsadit do jiných projektů.

Vzácnou výjimkou z teenagerovské sestavy je Ian Ziering. Světlovlasý kudrnáč Steve v Beverly Hills rozhodně nepatřil k největším playboyům a v Dylanovi (Luke Perry), Brandonovi (Jason Priestley) a Davidovi (Brian Austin Green) měl těžkou konkurenci. O to překvapivější ovšem je, jak mu prospěl přibývající věk.

Ziering v březnu oslaví padesátku, ale je z něj podstatně větší frajer než v seriálu, který odstartoval v roce 1990. Představitel Steva se dal na dráhu modela a dotáhnul to až na newyorský týden módy, kde v těsných džínách a skvěle padnoucím saku sklidil velké ovace. Bývalá seriálová hvězda se totiž může pochlubit luxusně vypracovaným tělem, které Ian zúročil i jako profesionální striptér.

Ve světě modelingu slaví dvojnásobný tatínek podstatně větší úspěchy než před kamerou. Ian konečně pochopil, že na mole nadělá více parády než v céčkových propadácích typu Tyranosaurus: Zhouba Aztéků (2007) a Žralokonádo (2013), které podle diváků patří k absolutnímu filmovému dnu.

Reklama

Další články

Načítám