Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sedmiletá dcera herečky Jany Bernáškové se sice raduje z nového brášky Theodora, ale jinak u nich doma není zrovna veselo. Pomřeli jim všichni domácí mazlíčci. "Už jsem nevěděla, jak jí to vysvětlit," svěřila Super.cz herečka.

"Před pár měsíci nám na rakovinu umřela naše kokršpanělka Ema. Měli jsme ji čtrnáct let, takže se dožila docela pěkného věku," začala s výčtem půvabná Jana. Pak to ale pokračovalo. "Přišli jsme i o obě morčata," vysvětlila herečka, kterou můžete vidět každou neděli v seriálu Mazalové.

"Všimli jsme si, že začala hubnout. Morčata mají totiž časté genetické vady kvůli příbuzenské plemenitbě. Jednou z nejčastějších je to, že jim narostou zuby křížem. Nemůžou skrz ně prostrčit jazýček, a tak nemohou žrát. Přesně to se jim stalo," vyprávěla.

"Nechali jsme jim nadbytečné zuby ustřihnout, ale u jednoho už bylo pozdě. A druhému se objevila boule na krku, která signalizovala rakovinu. Ta už se vyléčit nedala," uzavřela. Nová zvířátka si prý domů pořizovat nebudou. "Máme miminko, neměli bychom na mláďátka dost času," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám