Hlavní obsah
Článek

Půvabnou brunetku Petru Pudovou si pamatujeme jako představitelku jedné z barmanek ze seriálu Ordinace v růžové zahradě a také jako finalistku jedné z prvních řad SuperStar. Z očí veřejnosti ale trochu zmizela, i když teď má v plánu se zase víc věnovat zpívání.

Není divu, že Petra nikam moc nechodí. Když se řekne, že žije s partnerem a pejsky, a má tak hodně práce, vyzní to směšně. To jste ale Petřinu smečku neviděli. Část svých chrtů plemene saluka přivedla na místo, kde je to dog friendly, do pražského kina Oko, kde se konala premiéra filmu podle oblíbené dětské knížky Bella a Sebastián.

"Tady mám čtyři fenky, dvě jsou dcerky třetí, ale každá má jiného otce, další je taky v příbuzenském vztahu. Doma zůstala jedna fena, kterou jsme dnes nechávali nakrýt, pes, který od ní musí být oddělený mříží, aby se o něco také nepokusil, a ještě malá fenka jorkšíra," vypočítala Petra.

Denně její smečka spořádá pět kil žrádla. Petra si to nezjednodušuje granulemi, ale vyváří jim. "Granule jsou jednodušší, ale nikdy nemůžete vědět, co přesně v nich je. Vařím jim hovězí s rýží a zeleninou, dostávají také syrové kuřecí maso, které je dobré na srst," vysvětlila. Se psy chodí na závody i výstavy, za otci štěňat se jezdí i do zahraničí. "Zrovna jsme byli ve Švédsku," vzpomněla si.

Její partner, fotograf Marek, musí mít pořádnou trpělivost. Čtyři ze psů s nimi totiž spí v ložnici. "Tři v posteli, ale mezi nimi je i malý jorkšír, jeden na koberečku. Ostatní jsou ve psím pokoji, kde je také krmíme," upřesnila Petra. Přítele to ale neodradilo, a dokonce ji požádal o ruku. "14. února příští rok se budeme brát na ostrově Mauricius," prozradil nám Marek.

Ještě do čtvrtka byla Petra zaměstnaná v jednom fitness centru, ale dala výpověď. "Se psy se to nedalo zvládnout, navíc po zaměstnancích začali chtít stále víc povinností. Zkusím si najít něco jiného, ale jestli se povedlo nakrytí, budu mít stejně plno starostí se štěňaty, zvlášť jestli se to povede u obou fen," řekla nám Petra. "A také bych se ráda víc věnovala zpívání," dodala.

Do kina byla pozvána spousta známých tváří s pejsky. Jedinými, kdo si ale ještě pejsky přivedl, byly zpěvačky z 5Angels. Tím rozšířily řadu přítomných plemen o tři jorkšíry, jednoho francouzského buldočka a zvláštního křížence, který byl ze všech nejbujnější. "Vůbec netuším, jaké rasy jsou v něm namíchané, ale je to mazlík," nepomohla nám s identifikací brunetka Veronika.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám