Hlavní obsah
Článek

Bývalá hvězda filmů pro dospělé Robert Rosenberg (49), má, jak už Super.cz informoval, potíže se zákonem. Policisté ho chytili ve chvíli, kdy měl mít v těle zbytkové stopy drog. „Jsem uživatel marihuany a měl jsem i kokain, ale tohle je normální policejní šikana,“ zlobí se.

Tvrdí, že si na něj strážci zákona schválně počíhali, ostatně jako už jedenáctkrát za poslední rok. Vždy prý stačilo udělat test na přítomnost návykových látek ve slinách, nyní si ale na něj policie rovnou objednala speciální vůz na měření drog.

„V té krabici objeví marihuanu čtrnáct dní dozadu a ostatní drogy týden. To by nemohl na naší planetě řídit nikdo! Neříkám, že jsem si den předtím nic nedal, ale bylo pět odpoledne a už toho tam muselo být málo. Na devětadevadesát procent jsem přesvědčený, že v té krvi, na kterou jsem pak dobrovolně šel, aby se to ověřilo, už nic nenajdou. Za volant zdrogovaný nesedám, auto potřebuju,“ dušuje se zlobivý hoch.

„Mysleli si, že v pátek něco proběhlo, a ono taky že ano, ale muselo být každému jasné, že v tu chvíli už nebudu zfetovaný. Ty drogy dávno vyprchaly, protože kokain se v těle drží pět hodin, marihuana dvanáct a oboje bylo dávno před tou kontrolou. Počkám na vyjádření doktorů a pak zažaluju toho policajta,“ pevně věří v pozitivní vyústění případu ve svůj prospěch Rosenberg.

Reklama

Další články

Načítám