Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Všichni jsou zlí a Ivetce je jenom špatně od zoubků… Tak takovou reakci můžeme čekat od manžela Ivety Bartošové (†48) Josefa Rychtáře (65) na zdrcující kritiku jejího pátečního skandálního vystoupení na karlovarské diskotéce. Dvojice si sice předtím stihla mediálně oslavit Valentýna (to ještě zpěvačka vypadala normálně), pak ale nastoupila na pódium a bylo vše jasné. Naprosto zpackaný výkon, divný nepřítomný pohled a robotické mumlání jako za starých závisláckých časů. Iveto, fakt si myslíš, že takhle jsi v pořádku?

Bartošová před pár týdny podstoupila stomatologický zákrok, po němž se ale většina do týdne dvou oklepe a jede dál. Jenže pro zpěvačku je to možná další důvod, proč zase sáhnout po nějakém tom „oblbováku“, aby „ji to už nebolelo“.

Tolikrát předtím spadla do závislostí z podobných důvodů a málokdo by dnes dal ruku do ohně za to, že tentokrát je to jinak a za vše fakt můžou jen zuby. Kdyby mohly, nezmeškala by určitě kontrolu.

Nebo se snad bojí, aby ji doktoři neviděli v zuboženém stavu? Na novináře, aby ji mohla veřejnost politovat, si čas našla. Jak zvláštní.

Josef Rychtář po Ivetině návratu z Itálie v červenci loňského roku přísahal, že jak nenastoupí ambulantní léčbu, rázem od ní odejde. To se nestalo, ale za všech okolností vždy slovo držící říčanský bezpečák nad tím evidentně mávl rukou a raději si pěnici vzal. Ta na podzim fungovala (ani nemohla nefungovat, bylo by ji to kvůli operaci dvanácterníku patrně zabilo), ale všechna snaha se zdá být nyní fuč.

Není vážně už doba začít se ze závislosti na prášcích (snad v tom zase není i alkohol) léčit nějak opravdově?

Reklama

Další články

Načítám