Hlavní obsah
Článek

Britská zpěvačka s pseudonymem Eliza Doolittle dobře ví, jak na sebe strhnout pozornost. Když zrovna nemůže okouzlovat hlasem, vsadí na své ženské zbraně.

Pětadvacetiletá hvězda zavítala na londýnský týden módy, kam pochopitelně nemohla přijít v ledasčem. S výběrem oblečení si Eliza nejspíš dlouho lámala hlavu, a nakonec se rozhodla, že její přednosti nejlépe vyniknou v outfitu s odvážným výstřihem.

Na společenské události se tak objevila v modelu, který umocnil její dekolt. Příroda totiž na Elize rozhodně nešetřila, a mladá zpěvačka se tak může pochlubit pevnými ňadry, které nadělají parádu i bez podprsenky. Za svou odvahu sklidila úspěch a na přítomné pány udělala takový dojem, že se nejspíš začali shánět po její hudební produkci.

Zpěvačka, která si umělecké jméno zvolila podle postavy z muzikálu My Fair Lady, má dosud na kontě dvě alba, která se setkala s příznivým ohlasem u hudebních kritiků. Talent podědila po matce Frances Ruffelle, která před dvaceti lety dokonce reprezentovala Velkou Británii na Eurovizi.

Reklama

Další články

Načítám