Hlavní obsah
Článek

Kdo se v neděli večer těšil, že na předávání cen Britské akademie filmového a televizního umění (BAFTA) na vlastní oči spatří nejsledovanější pár posledních let vévodu s vévodkyní z Cambridge, jeho očekávání byla vyplněna pouze z poloviny. Na každoroční významnou událost se dostavil princ William (41) bez své choti Kate, a tak mu ochotně nabídla doprovod jiná brunetka...

Onou dámou byla Amanda Sonia Berry, generální ředitelka cen, která vedle prince seděla v londýnské Královské opeře i v průběhu večera. William se přitom dočkal vřelého přivítání publika, když mu při jeho příchodu všichni tleskali vestoje. Rapper Tinie Tempah si dokonce k němu během svého vystoupení došel pro takzvané plácnutí 'high-five'.

Jeho největším úkolem však bylo předání ceny herečce Helen Mirren (68) za celoživotní filmový přínos. Mirren, jež se zároveň těší z královského titulu ‚Dame‘, William během své řeči v žertu nazval babičkou. Herečka ji totiž v roce 2006 ztvárnila v životopisném snímku Královna. Za tuto roli získala Oscara.

Reklama

Další články

Načítám