Hlavní obsah
Článek

Modelka Hana Mašlíková (41) si na konci loňského roku nechala nasadit rovnátka za dvě stě tisíc, a od té doby tak trochu šišlá. Což by nebyl zase takový problém, kdyby se mluvou jako jedna z moderátorek Snídaně s Novou neživila.

"Jsem ušišlaná mašle. "T a ř, to mám fakt problém. Bojuju s tím každý den, čtu si doma nahlas, abych se to naučila. Zlepšuje se to, ale je to boj," řekla Super.cz Mašlíková, která bude mít rovnátka minimálně rok, takže se ještě máme na co těšit.

"Doufám, že rok šišlat nebudu, jsem objednaná už i na logopedii, chci s tím něco dělat. Z části mě živí mluvení, je to blbý. Jednou jsem se pro rovnátka ale rozhodla, nebudu to vzdávat. V nejhorším bych musela třeba na rok s moderováním přestat," překvapuje Mašlíková, že by raději vzdala práci na Nově, než sundala rovnátka.

"Kdyby mi dali v televizi nůž na krk, tak bych musela skončit. Rovnátka stála skoro dvě stě tisíc. Volba by byla strašná. Snídaně je moje srdeční záležitost, je tam jedna velká rodina, mám ty lidi ráda. Doufám, že nenastane chvíle, abych musela volit. Budu makat, abych co nejdřív zase mluvila normálně, modlí se modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám