Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oblíbená kadeřnice Simona ze seriálu Ulice, komediální herečka Pavla Tomicová, si prožila manželství, které bylo doslova noční můrou. Teprve nyní odtajnila, proč vlastně svazek, z něhož má dospělého syna Adama, ztroskotal.

Nešťastné manželství trvalo deset let, dokud si Tomicová neuvědomila, že s jejím mužem není něco v pořádku. "Později jsem se dozvěděla, že jsem vlastně žila s fajn kamarádkou. Manžel byl homosexuál, sám se s tímto faktem těžko srovnával a mým problémem bylo, že jsem vyrůstala v příliš nádherném rodinném prostředí, a tudíž jsem si neuměl představit, že bych svému synovi nepřipravila totéž," svěřila Nedělnímu Blesku.

S exmanželem se nestýká, odstěhoval se do Ameriky, kde žije s partnerem Raulem. Oba navštěvuje jejich syn Adam. Herečka je šťastně vdaná za kolegu Ondřeje Malého, který se stal známým díky hlavní roli ve filmu Pouta, který získal mnoho filmových ocenění. Spolu mají dvanáctiletou dceru Anežku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám