Hlavní obsah
Článek

Až ho uvidíte v novém klipu Žigulik, neuvěříte, že je to opravdu on. Radek Banga, jehož známe jako lídra kapely Gipsy.cz, nebyl nikdy považován za krasavce, ale stačil zručný stylista a kadeřník a je z něj fešák jako John Travolta v Pomádě nebo Horečce sobotní noci.

"Věříme, že se všichni pobaví minimálně při sledování našeho vzhledu a tanečních výkonů," říká s úsměvem Radek. "Na natáčení klipu Žigulik určitě dlouho nezapomeneme. Samozřejmě hlavně proto, že jsme si při něm užili spoustu legrace, ale má to ještě jeden důvod. Chtěli jsme, aby naše účesy dobře držely, a tak jsme si sehnali speciální americký přípravek na úpravu vlasů," vyprávěl.

"Musím říct, že zafungoval opravdu skvěle. Vydržel po celou dobu natáčení. Trochu nás ale překvapilo, že některým z nás drží na hlavě ještě i po desátém umytí. Vypadá to tedy, že nám bude natáčení připomínat ještě hodně dlouho," dodává frontman kapely.

Čekáte nádherná polonahá těla, rychlá a luxusní auta, detailní záběry krásných tváří interpretů, sexy tanečníky - prostě všechno, co můžeme jak přes kopírák vidět při sledování videoklipů na kterémkoliv hudebním kanálu? Pak se nejspíš nedočkáte. Nebo přece jen?

Jak již název napovídá, vše se točí kolem auta, které se vyrábělo v Sovětském svazu, a mnoho lidí na něj trpělivě čekalo měsíce i roky, protože to byl skvost mezi automobily východního bloku, Mercedes své doby. Další legendou 70. a 80. let byly americké filmy Horečka sobotní noci a Pomáda, které v době svého uvedení patřily k nejnavštěvovanějším snímkům ve všech zemích světa a jako zjevení tenkrát vtrhly i do československých kin. I na ně videoklip odkazuje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám