Hlavní obsah
Článek

Nejslavnější český hokejista Jaromír Jágr (52) dnes slaví dvaačtyřicáté narozeniny. Ač už je to hokejový veterán, pořád patří mezi nepostradatelné hráče naší hokejové reprezentace, což potvrzuje i na olympiádě v Soči.

Výčet jeho sportovních úspěchů je nekonečný. Pětkrát získal Art Ross Trophy pro nejproduktivnějšího hráče NHL a jednou vysoce ceněnou Hart Trophy pro nejužitečnějšího hráče zámořské soutěže. Vavříny sbíral i v české reprezentaci, kde patří k jeho největším úspěchům zlato z nezapomenutelné olympiády v Naganu a dvě zlaté medaile z mistrovství světa.

Za svou hokejovou kariéru Jágr několikrát velmi radikálně změnil image. Úsměv na tváři vzbuzují zejména jeho účesy z počátků hokejové kariéry, když se Jágr prezentoval dnes již legendárním afro účesem, který kdysi kopírovali snad všichni mladí kluci považující Jardu za svého největšího idola.

Příšerným kudrlinám se dnes už směje i samotný Jaromír Jágr. Úspěšný hokejista se postupně obklopoval krásnými dívkami, jež samozřejmě ovlivňovaly jeho celkovou vizáž. Po boku modelek Andrey Verešové a Inny Puhajkové už tak Jágra vídáme ostříhaného, s mužným strništěm i úplně oholeného.

Výjimku tvoří jeho měsíc neholená tvář a vizáž pornoherce z NDR, kterou se prezentoval loni v play-off hokejové NHL v rámci tradičních předzápasových rituálů, bez nichž si vyřazovací část v NHL neumí představit snad žádný hokejista. Na úsměvné proměny image Jaromíra Jágra si zavzpomínejte v naší fotogalerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám