Hlavní obsah
Článek

Před dvěma lety otřásl její příběh celým světem. Transsexuální Američanka Rajee Narinesingh toužila po tom, co ženu dělá krásnou, ale neměla dostatek prostředků na renomovanou kliniku plastické chirurgie. Rajee naletěla falešné lékařce, která jí do obličeje i těla aplikovala směs příšerného složení – z cementu, lepidel a olejů. Nad ženou se znetvořenou tváří se slitoval lékař John Martin, který poskytl Narinesingh zdarma sérií opravných operací, které jí alespoň částečně navrátily normální vzhled. Pacientka je však z výsledku nadšená a prohlašuje, že je připravena najít si novou lásku.

Dnes šestačtyřicetiletá žena se narodila jako chlapec a vyrostla ve velmi pohledného muže. Jenže uvnitř se cítila být ženou, kterou se také hodlala stát. Jenže kvůli nedostatku financí vložila důvěru v podvodnici Oneal Ron Morris, která ji vpíchla do tváří, rtů, ňader a boků zmiňovanou jedovatou směs, jež jí pod kůží ztvrdla v nevzhledné boule. ‚Lékařka‘ bez licence si za své činy musí odsedět rok ve vězení.

„Styděla jsem se s někým začít chodit. Teď jsem jistější a s trochou make-upu si dokázu vytvořit takový exotičtější vzhled. Před nedávnem mi nějaký muž řekl, že vypadám jako sexy dračice. Nevěděla jsem, jestli mu dát facku, nebo pusu,“ svěřila se žena deníku Daily Mail.

Reklama

Další články

Načítám