Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Topmodelka Simona Krainová (51) se ukázala na módní přehlídce. Překvapivě ne v roli modelky, ale jako divačka. Na mole se předvedly o generaci mladší krásky včetně třináctileté vycházející hvězdičky Kateřiny Kozlové, která vyhrála soutěž Czechoslovak TopModel.

Krainová se na mole neukázala už pěkně dlouho a ani se na to nechystá. Rozhodně ji už neuvidíme ve spodním prádle. "Když bude nějaká zajímavá nabídka na předvádění, tak proč ne. Ale do prádla už bych nešla," řekla Super.cz Krainová.

A jaká je cena, kterou si účtuje modelka za předvádění? "Záleží na tom, o jakou přehlídku jde, nejde jen tak vypálit cenu. Není to jako u zpěvaček, které si řeknou za dvě písničky přesný honorář. Záleží na tom, jestli třeba jdou fotky na billboard, jaké je spojení se značkou," vysvětluje Simona.

Krainová měla na Primě moderovat nový pořad o módě. Zatím to ale vypadá, že se na obrazovce neobjeví. "Je to ve stadiu schvalování scénáře, nemůžeme se shodnout na finálové podobě. Já chci dělat pořad o módě a ženám radit, jak se dobře a levně obléci. Televize jsou spíš nakloněny formátu reality show a já necítím, že by to byla moje parketa. To, co bych chtěla dělat," vysvětluje Krainová.

"Tak jsme to nyní zastavili a musíme se dohodnout, co dál. Takový formát na obrazovce ještě nebyl. Musíme se domluvit, jak s tím naložit. V tuto chvíli nevíme, co s tím," dodává.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám