Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Američanka Kim Kardashian (43), která se narodila do bohaté rodiny úspěšného advokáta Roberta Kardashiana, žije v úplně jiném světě než většina smrtelníků. Atraktivní Kim, jež se nedávno zasnoubila s hvězdou NBA Krisem Humphriesem (26), chystá pompézní svatbu. Velkolepý je i seznam darů, které by se svým nastávajícím uvítali. Dohromady jsou to položky za téměř tři milióny korun, mezi nimiž se nacházejí i takové zbytečnosti jako set stříbrných lžiček, z nichž jedna vyjde na dvacet tisíc korun.

Kim, jež se proslavila spolu se svými sestrami Khloe a Kourtney díky jejich vlastní reality show, si dále přeje například křišťálový popelník ‚Havana‘ za více než 14 tisíc. To i přesto, že ona ani její nastávající nekouří. Zároveň ani jeden z nich téměř nepije alkohol. Přesto si přejí set 24 sklenek Baccarat Vega na šampaňské. Jedna  sklenice vyjde na 2200 korun. Nejdražší položkou na celé soupisce je křišťálová váza za 132 tisíc.

Kim zřejmě nechce riskovat, že by se jí sešlo pět kávovarů či čajových servisů. Proto zvolila tento stále častěji využívaný způsob, jak hostům ulehčit práci při vybírání svatebních darů. Vytvořit seznam však pro Kim a jejího snoubence jistě nebylo nic snadného.

Dvojice si dále přála kupříkladu starožitný oválný tác na snídaně do postele za 27 tisíc, čajovou konvici za 28 tisíc či set 24 kusů stříbrného čajového servisu dohromady za úctyhodných 645 tisíc korun. Již podle nároků Kim je vidět, že si na svatbu žádné chudáky zvát nehodlá.

Reklama

Další články

Načítám