Hlavní obsah
Článek

Když Barack Obama na setkání s francouzským prezidentem Hollandem do Bílého domu pozval herce Bradleyho Coopera, vzkázal mu, aby přivedl také svou životní partnerku. Přivedl si přítelkyni Suki Waterhouse, s níž randí teprve rok. Dvaadvacetiletá Britka se teď ale kamarádkám chlubila, že bude ještě letos paní Cooperovou. Bradley se chce podle ní oženit dřív, než mu bude čtyřicet. A to mu bude 5. ledna příštího roku.

Suki se měla svěřit nejlepším kamarádkám Caře Delevingne a Georgii May Jagger, že se cítí být na svatbu příliš mladá.

„Suki si psala s Carou, že se chce Bradley oženit do svých čtyřiceti let, ale že se ona obává, že je na to ještě moc mladá, ačkoli je do něj zamilovaná. Cara a Georgia May jí ale řekly, aby to neřešila a šla do toho,“ píše magazín Yahoo Celebrity.

Cooper sám se ještě před pár lety do zakládání rodiny a závazků moc nehnal. V roce 2011 mu rakovina vzala otce a on začal vše vidět jinak.

K otcovství pak sám prohlásil: „Opravdu doufám, že jednou v životě tohle také zažiju. Viděl jsem, jak si můj vlastní táta užil otcovství. Takže doufám, že je to i součástí mé cesty. Člověk prochází různými fázemi života a otcovství je jednou z těch přirozených etap.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám