Hlavní obsah
Článek

Kevin Costner (59) neměl nikdy o ženy nouzi, ale filmový hrdina se ve společnosti objevuje jen zřídka. Není se čemu divit, u rodinného krbu mu dělá společnost tato kráska.

Hollywoodský herec si svoji manželku přísně střeží, což je vhledem k jejím kvalitám pochopitelné. Christine Baumgartner Costnera doprovodila na premiéru jeho nejnovějšího filmu 3 dny na zabití a stala se nejsledovanější hvězdou večera, přestože s filmem nemá nic společného. V červených šatech ovšem předvedla luxusní křivky a plný dekolt, který by se na filmovém plátně určitě vyjímal.

Christine má ale jiné starosti a letos čtyřicetiletá kráska se plně věnuje početné rodině. Po boku Kevina Costnera se nepředvádí pouze jako dokonale reprezentativní partnerka, ale také jako mimořádně plodná žena. Za slavného herce se provdala v roce 2004 a poté stačila na svět přivést tři potomky, kteří spatřili světlo světa jen krátce po sobě. Slavný pár společně vychovává šestiletého Caydena, pětiletého Hayese a tříletou Grace.

Kevin Costner má však podstatně početnější potomstvo. Před svatbou s Christine se hrdina oscarového filmu Tanec s vlky stal otcem Anne (30), Lily (28), Joea (26) a Liama (18).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám