Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jak Super.cz již informoval, do naší redakce přišel dopis od německé občanky Hannelore Uhl, kde se ohrazuje proti tomu, že by snad byla šílenou a obtěžující fanynkou Karla Gotta (†80). Podle ní nedávná povídka, v níž Slavík bojoval proti neodbytné ženě, vůbec nebyla o ní. Zpěvák se teď ale vyjádřil zcela jasně a přidal i historku, čím ho žena pravidelně trýzní a proti čemuž není žádné obrany!

„Ta postava v povídce, to opravdu nebyla ona. Byla jen takovou inspirací. Když jsem o ní s autory scénáře mluvil, líbilo se jim to a ten motiv, že takové fanynky existují, použili, svěřil Super.cz Gott s tím, že doufá, že opět nenastává doba, kdy ho žena bude kontaktovat i u něj doma v Praze na Bertramce.

„Proběhl mezi námi rozhovor, kdy mi řekla, že je pověřená Ježíšem Kristem. Že k sobě patříme a nikdo jiný ne. Také tvrdila, že nejsem ženatý. Odpověděl jsem jí, že jsem s ním taky mluvil, aby si nemyslela, že to privilegium má ona sama. A on mě před ní varoval. Od té doby, co jsem jí to řekl do očí, bylo ticho a už se tu neobjevuje,“ popisuje znovu slavnou historku s Hannelore Uhl.

Přesto se s ní dál setkává. A není mu to zrovna po chuti. „Vždy se objeví na koncertech v první řadě uprostřed, abych první, když přijdu na scénu, viděl ji. Ona si to zařídí, i když je vyprodáno, vždy tam je. Ale to jí nemohu zakázat. Je to veřejné prostranství,“ dodal bezmocný Mistr, který pevně věří, že podobných náletů fanynek už se ve svém životě nedočká.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám