Hlavní obsah
Článek

Tělo Bereniky Kohoutové zdobí celkem čtyři tetování. Zpěvačka a herečka má na žebrech nově nápisy „láska“, „humor“, na lopatkách „hudba, hudba, hudba, hudba“. „Myslím, že tohle všechno mě vystihuje,“ říká Berenika.

Zatím herečka neplánuje další ozdoby. „Vzhledem k tomu, že mám všechny skrytý a nemůžu si dovolit je ukazovat, tak se do toho asi nepohrnu. Zatím si dávám pauzu, protože nové nápisy vznikly nedávno a tak nic neplánuju,“ vysvětlovala nám ve video rozhovoru Berenika na prezentaci nových náramkových hodinek.

Herečka, známá ze seriálu Ulice, během permanentního zdobení těla docela trpěla. Pro své kérky zvolila jednak velmi bolestivá místa a také velmi drastický způsob provedení. „Dělali mi to kamarádi doma jehlama, nebylo to v žádném salónu, takové Home made tattoo,“ směje

Bereničina matka, spisovatelka Irena Obermannová, neprojevovala z nových ozdůbek své dcery nadšení, ostatně asi jako žádný rodič. „Maminka to zjistila nedávno. Říkala mi, abych se hlavně už nenechala tetovat.“ To bylo pro nás překvapení, neboť spisovatelka je známá svými pokrokovými postoji. „V tomhle je dost konzervativní, kérky se jí moc nelíbí, ale to má blbý,“ směje se rebelka Berenika Kohotová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám